Jovana Jović je djevojka iz Bijeljine koja je od rođenja imala hemiparezu desne noge i bila joj je potrebna operacija koju je obećao napraviti doktor Radivoj Brdar iz bolnice Bel Medic.

Došlo je krajnje vrijeme za tu operaciju kako bi Jovana hodala bez poteškoća kao i svi mi ostali. Nažalost ona nije imala novca za tu operaciju, jer ko zapravo od običnog naroda ima takve cifre za takve potrebe?

20. Juna 2018. godine, zajedničkim snagama i voljom, na humanitarnom Live Stream-u koji je trajao skoro 12 sati, uspjeli smo prikupiti tačno 3.663,07€ za pomoć Jovani.

ZA JOVANU - 12H HUMANITARNI LAJV 2. ?

Odmah nakon završenog stream-a pristupili smo povlačenju novca sa servisa PayPal na bankovni račun, i to smo uradili u dijelovima jer u našoj državi nije moguće odjedanput povući tako veliku cifru novca.

Nakon par dana, kada je kompletan novac bio povučen, organizovana je posjeta Jovani Jović u Bijeljini, te predaja sakupljenog novca u ukupnom iznosu od 6.324,00 KM.

Danas, 2. Oktobra 2018. godine, primili smo poruku od Jovane Jović koja nam se javila iz bolnice, te poručila da je operacija uspješno završena, te je sve prošlo kako treba.

Jovana vam je svima jako zahvalna što ste joj pomogli i omogućili da normalno hoda do kraja života, a mi želimo sve najbolje Jovani i njenoj porodici u budućnosti.

“Jako mi je drago što oko sebe imam zdravu ekipu. Ekipu koja će uzeti problem u svoje ruke i riješiti ga bez puno filozofiranja. Ukratko – jako sam zadovoljan što nemam idiotsku publiku. Zdrava publika i jaka zajednica mi je bio jedan od ciljeva na početku YT karijere.”

YouTube Kanali

Invalid user id