Jučer, 12. Juna 2017. godine, prešli smo 150,000 pretplatnika mog glavnog YouTube kanala Amir Hadžić.

Kao i svakom Jutuberu, nedostižni san je 100 hiljada pretplatnika, ali čak i neke daleko manje brojke.

Zahvaljujući vama, gledaocima koji nas aktivno pratite, i na čemu smo vam iznimno zahvalni, svi ti snovi se polako ostvaruju, od najmanjeg pa do najvećeg.

Tako se ostvario i jedan od mojih najvećih snova, a to je da dobijem Silver Play Button nagradu od YouTube kompanije, koja se, za one koji ne znaju, dobija kada vaš kanal pređe broj od 100.000 pratilaca. Još jedanput hvala!

Već ste navikli na neke stvari kada je u pitanju moj YouTube kanal; nova epizoda je tu svaki treći-četvrti dan, tačno u 18:00 sati, u trajanju od 10+ minuta, sa našim dragim facama i izrekama na panou iza mene.

I evo mene, pametujem on nekoj novoj temi. Neki su, kako kažu, nešto naučili, promijenili neke poglede i stavove, neki se dobro zabavili i tako dalje.

Sve je to lijepo za pročitati, jer najveći cilj nas Jutubera jeste ostaviti pozitivan dojam na naše pratioce, i kada pročitamo takve komentare to je za nas duševna hrana.

Međutim, kod nas Jutubera postoji još jedan jako važan cilj, a to je da vam konstantno donosimo kvalitetan sadržaj kako bi vas zabavili.

Zbog toga sam odlučio da pokrenem još jedan kanal za Gaming, i to pod starim dobrim nazivom Wiissttaa.

Ovo već budi sjećanja na početke snimanja za YouTube kojih se sjećaju samo stari pratioci.

Na novom kanalu ćete moći gledati gameplay najnovijih PC igrica, ali svakako i neke stare legendarne naslove igara koje se mogu igrati sada, i za stotinu godina, i nikada neće dosaditi.

Ovaj kanal će ispuniti moje vrijeme i posvećenost YouTubu, ali i onu duševnu prazninu koju svaki Jutuber osjeća onim danima kada ne objavljuje ništa na svom kanalu.

Glavni kanal Amir Hadžić neće trpiti zbog ovoga jer ću i na njemu nastaviti raditi epizode u dosadašnjem stilu, tako da se nemate zbog čega brinuti, jer sve ovo do sada je bilo upoznavanje sa svima vama. Tek smo počeli i ko zna gdje će nam biti kraj.

Pozivam vas sve koji volite video igre i dobru zabavu da se pretplatite na novi Wiissttaa Gaming Kanal i da podržite ovu, za mene, novu vrstu snimanja.

Hvala vam od srca što ste do sada bili tu, i što ćete i dalje biti tu!

 

Pretplati se na Wiissttaa kanal

 

YouTube Kanali

Invalid user id