Uz podršku svih Jutubera sa prostora nekadašnje Jugoslavije, održaće se treće, najveće, okupljanje svih Jutubera do sada – Balkan Tube Fest 2017.

Na ovogodišnjem festivalu čeka nas mnogo zanimljivih sadržaja. Biće tu zabave i napolju i unutra, za velike i male. Obećavamo vam lud provod! Prošle godine imali smo ukupno 48 sati programa na dvije scene, velikoj i maloj. Ove godine, uvodimo i treću scenu, koja će biti u holu Sava Centra.

Obećavamo organizovano slikanje sa omiljenim Jutuberima, kao i odličan muzički program. Cijelo vrijeme festivala, muziku će vam puštati ekipa sa Play radija, a gostovaće najpopularniji tuberi sa izborom svojih pjesama.

Igraće se online igrice, vježbati će se trbušni ples, ali će biti i uživo igranje igrica ispred samog Sava Centra.

Ovog juna, u Sava Centru ćete moći da vidite sve one za koje je glasalo više od 250.000 ljudi!

Na svim prodajnim mjestima GigsTixa širom Srbije, ali i online putem njihovog sajta, od ponedjeljka, 20. marta, možete kupiti obje vrste ulaznica za Balkan Tube Fest 2017! Sva objašnjenja oko kupovine putem GigsTixa se nalaze na njihovom web sajtu, predlažemo vam da ih detaljno proučite prije nego što kupite ulaznice, a sada pređimo na ulaznice.

Što se tiče regularnih ulaznica, cijena je nepromjenjena i iznosi 600 dinara (4,90€ / 9,50 KM / 35,90 Kn) po danu, po osobi. Sa regularnom ulaznicom imate pristup svim salama, kao i foajeu i svim aktivacijama u foajeu (sve su besplatne).

Novi tip ulaznica, Balkan Tube Space (nekadašnji VIP), pored svega što ima kao i regularna karta, ima pristup u posebne prostorije, u bašti, gdje će posjetilac zajedno sa Jutuberima moći da provodi vrijeme između programa, postavi koje pitanje više i slično, ali takođe, BTS je mjesto za odmor gdje imate i obezbjeđeno piće, ali i dodatan panel predavanja vezan za sam YouTube. Cijena za Balkan Tube Space kartu je 3.000 dinara (24,20€ / 47,34 KM / 179,56 Kn).

Ovim putem vas pozivamo da se i ove godine družite sa nama na najvećem YouTube festivalu na Balkanu i na mjestu koje okuplja najveći broj ljudi sa prostora bivše Jugoslavije! Rezervišite vaše karte na vrijeme jer su u ograničenim količinama.

Zvanični hashtag festivala je #BalkanTubeFest2017 i slobodno nas tagujte na društvenim mrežama!

RASPUST POČINJE NA BALKAN TUBE FESTU!
Čekamo vas,
BTF tim!